Tarieven

Prijzen

 

Strippenkaart

Je kiest een strippenkaart voor 10 lessen. De strippenkaart is ideaal als je liever niet op een vaste tijd of dag yogales wilt of kunt volgen. Handig als je bijvoorbeeld in wisseldienst werkt. De strippenkaart is 6 maanden geldig en kost € 124,-. incl. 9% btw.

Jaarabonnement
Dit abonnement is voor iedereen die een keer per week yoga lessen wilt volgen. Je betaald iedere maand € 41,50 en dan 12 maanden. Voor vaker dan 1 keer yoga les per week kunt u met mij contact opnemen voor informatie over abonnementen en tarieven.
De opzegtermijn voor het jaarabbonement bedraagt 1 maand.

Proefles

Heb je interesse in Yoga les, maar wil je het eerst ervaren? Voor een goede indruk nodig ik je uit voor een proefles van €5,- . Bel even van tevoren zodat je zeker bent van plek.

Verhinderd?

Ben je verhinderd tijdens je vaste yogales? Het is mogelijk om je les door een vriend(in) of familielid over te laten nemen. Ook kun je zelf de gemiste les inhalen, maar dan wel in dezelfde week als er voldoende plek is. Neem hiervoor wel eerst contact met mij op. Lesgeld kan helaas niet worden geretourneerd.

Verhuur yogaruimte

Ben je yogadocent of geef je bijvoorbeeld les in Tai Chi, Qi Gong, (klankschaal) meditatie of mindfulness? Ik verhuur de fraaie yoga ruimte – met het gebruik van matten, kussens, bloks en dergelijke – vanaf € 50,- per dagdeel (ochtend, middag of avond). Bij meerdaags verhuur kunnen speciale prijsafspraken gemaakt worden.

Heb je interesse? Neem dan even contact op.