Yoga van het Hart Studio

Over mij

Yoga is een innerlijke reis naar rust, innerlijke kracht en balans

Volg mij hier:

Christina spijkerman

Yoga is een innerlijke reis naar rust en kracht. Het brengt je in verbinding met jezelf. Ik wil ook jou graag laten ervaren hoe het voelt om je innerlijke kracht te ervaren en je levensenergie in beweging te brengen.

mijn start met yoga

Mijn roots liggen in Texas, Amerika. Daar ben ik in 1992 afgestudeerd aan de Texas Tech University in Family Therapy. Sinds 2005 woon ik in Nederland en ik voel mij hier enorm thuis dus kan ik wel zeggen dat ik ook zeker hier geworteld ben. In 1998 kwam ik in aanraking met yoga en begon mijn reis naar een levensvorm die ik heb omarmd. Het bracht me van Amerika naar Duitsland en uiteindelijk naar Nederland. Deze periode heeft me veel gebracht en ik kwam in aanraking met diverse yogavormen zoals: Dru Yoga, Hatha yoga, Club yoga, Mind Cycling en Iyengar yoga. In 2004 besloot ik me te specialiseren in Dru yoga en begon ik met enorme passie en plezier aan een 4-jarige opleiding docente Dru yoga.

Van mijn passie mijn werk maken

In 2007 begon ik met het geven van Dru yogalessen. Dit werd uitgebreid met Club yoga (een yoga programma voor sportscholen) en vervolgens doceerde ik ook Mind Cycling en Traditionele yoga. Doordat ik zag wat het deed met mezelf maar zeker ook met mijn cursisten groeide het verlangen om hier mijn volledige werk van te maken.

Inmiddels ben ik sinds 2016 eigenaar van Yoga van het Hart studio.

Ik ontmoet je graag

Yoga is voor mij een wijze van leven. Het zorgt voor verlichting en verdraagzaamheid. Het creëert een balans tussen inspanning en ontspanning. Het maakt ons bewust van de keuzes die we hebben. Dat is niet altijd eenvoudig want veel van onze gewoontes zijn geconditioneerd en vaak zijn we ons dat niet bewust.

Ik laat jou graag ervaren wat het je kan brengen. Hoe het voelt om je innerlijke kracht naar boven te halen en je levensenergie in beweging te zetten. Ik begeleid je hierbij.

Wil je yoga volgen, puur om je spierkracht, conditie en flexibiliteit op peil te houden én even lekker te ontspannen, ook dan ben je meer dan welkom in mijn Yoga van het Hart Studio.

Ontdek je innerlijke kracht en breng je levensenergie in beweging