Christina Spijkerman

Christina Spijkerman (1968) komt uit Amerika en woont sinds 2005 in Nederland.

Vanaf 1998 heeft Christina yoga lessen gevolgd en in Amerika, Duitsland en Nederland ervaring opgedaan met diverse typen yoga: Dru Yoga, Hatha Yoga, Club Yoga, Mind Cycling en Iyengar Yoga. Na een vierjarige opleiding tot yoga docente (2004-2008) is zij volledig gemachtigd om les te geven in Dru Yoga. Christina kan de yoga lessen in het Nederlands en Engels geven.

“In 2007 ben ik in ’s-Heerenberg begonnen met het geven van Dru Yoga lessen. Van 2013 tot 2016 heb ik Club Yoga, een yoga programma voor sportscholen, gegeven. Rond dezelfde tijd ben ik gestart met het doceren van Traditionele Yoga en Mind Cycling. Door deze lessen en de energie die hiermee vrijkomt – niet alleen bij mijzelf, maar ook bij mijn cursisten – heb ik ervaren dat yoga niet alleen een hobby, maar een echte passie is geworden.

Van deze passie ga ik – met de opening van de Yoga van het Hart Studio – nu volledig mijn werk maken!

In 1992 ben ik aan de Texas Tech University afgestudeerd in Family Therapy. Deze opleiding in combinatie met de Dru Yoga opleiding geeft mij een brede invalshoek om mensen te helpen en ondersteunen. Ik ervaar veel voldoening in het begeleiden van mensen als zij daar behoefte aan hebben. Ik geef ondersteunende oefeningen die energieblokkades opheffen of die lichamelijke klachten kunnen verminderen. Dru Yoga geeft je de tools om jezelf te helpen. Vanuit mijn persoonlijke ervaring help ik je graag om dit ook te ontdekken.

Ik vind het enorm leuk om te helpen in het naar boven brengen van innerlijke kracht en het in beweging brengen van levensenergie. Natuurlijk is Dru Yoga geschikt voor iedereen. Ik neem de tijd voor mijn cursisten en help hen met erg veel plezier. Mijn missie is dan ook: laten we ons gezamenlijk inzetten voor goedheid van de mensheid en al het leven om ons heen!

Wil je yoga volgen puur om je spierkracht, conditie en flexibiliteit op peil te houden én even lekker te ontspannen, dan kun je hiervoor ook prima terecht bij mijn Yoga van het Hart Studio.

Wat je reden ook is om yogalessen te volgen: graag begroet ik je binnenkort!”

 

Namaste

Christina Spijkerman